Zeeduivel met Pancetta, spinazie en een schuim van wortel en laurier

Zeeduivel portioneren in een kleine tournedos en omwikkelen met pancetta spek. Deze rustig in de pan op de spek kant uitbakken.
Spinazie bakken met wat sjalot, knoflook, peper en zout.
Winterpeensap maken in de sapcentrifuge met laurier, sjalot en knoflook. Langzaam laten trekken op laag vuur. Op smaak brengen met peper en zout en opschuimen met sucro.

Bockbier suggestie: Bavaria Bokbier, Alfa Bokbier, Heineken Tarwebok

Samengesteld door de chefkok van Restaurant Hoeve Kromwijk, 2014

Actueel

Bockbierspecial van Bier! magazine is uit!

02-10-2015Bockbier is een speciale seizoenseditie van het magazine BIER! en komt dit jaar voor de tweede keer uit! In deze special vindt u een compleet overzich...lees verder

42 Bockbierambassadeurs benoemd in Hoeve Kromwijk Zoetermeer

06-10-2014Vanmiddag presenteerden de leden van Nederlandse Brouwers de nieuwe herfstbockbieren van 2014. Traditiegetrouw gebeurde dit op de eerste maandag van o...lees verder

Meesterkok Angélique Schmeinck inspireert bij Nederlandse Brouwers Bockbierlunch

07-10-2013Leden van Nederlandse Brouwers presenteren nieuwe herfstbockbieren 2013Vandaag presenteerden de leden van Nederlandse Brouwers de nieuwe herfstbockbie...lees verder